Termeni și condiții

Conținutul integral al acestui website reprezintă proprietatea intelectuală a Asociației Identitate Culturală Contemporană (AICC). Condiţiile în care aveţi dreptul să accesaţi şi să utilizaţi acest site sunt precizate mai jos. Accesarea şi utilizarea acestui website vor fi considerate o acceptare a acestor condiţii.

Website-ul www.reginamaria.org conține date, informații și fotografii despre biografia și personalitatea Reginei Maria. Întregul conținut afișat pe website a fost pregătit în scop exclusiv informativ și necomercial. Persoanele interesate pot utiliza acest conținut în scopuri personale, de informare, cercetare, pentru studii individuale, dar fără uz comercial.

Reproducerile pe orice fel de suport digital, hârtie sau print ale materialelor sunt autorizate cu condiția ca acestea să fie utilizate în scopuri necomerciale, să aibă acordul în scris al AICC și să fie menționată obligatoriu sursa de proveniență a materialelor.

Este interzisă copierea, afișarea, reproducerea integral sau parțial și distribuirea în spațiul public a materialului conținut și a fotografiilor, fără citarea ca sursă a website-ului și fără permisiunea noastră scrisă, obținuță în prealabil. Orice reproducere neautorizată în condițiile menționate mai sus este considerată o încălcare a drepturilor de autor și va atrage urmările prevăzute de Legea 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe.

Pin It on Pinterest

Share This